franzjipan_logo.png
CHOCOLADE SCHERVEN

CHOCOLADE SCHERVEN

Hoeraaa chocolaaa! De weken zijn enorm druk nu Jeroen en ik volop bezig zijn met de huizenjacht. Tussen de verschillende huisbezoeken door moet er ook nog gewerkt worden en is er bijgevolg amper tijd om iets te bakken. Laat staan om te fotograferen. Gelukkig bestaan er ook makkelijke snelle receptjes, die van smaak zeker niet moeten onderdoen. Dit recept is dan ook het snelste en makkelijkste recept van de hele wereld.

Smelt witte, melk- of donkere chocolade, verzamel alle toppings waar je zin in hebt, doe je ogen toe, tel tot 10 en klaar! Zo easy dus. 

CHOCOLADE SCHERVEN

bereidingstijd 10min
wachttijd +/- 1u

INGREDIËNTEN

  • 300g donkere chocolade
  • 40g geroosterde amandelen
  • 10g zonnebloempitten
  • 30g Pistachenoten
  • 10g boekweit korrels
  • 25g gedroogde veenbessen
  • snufje zeezout

BEREIDINGSWIJZE

  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Smelt de chocolade au bain-marie en giet over de bakplaat. Strooi alle resterende ingrediënten over de chocolade. 
  2. Laat minstens 1u afkoelen in de koelkast. Breek de chocolade in scherven en smullen maar. Indien je restjes hebt, bewaar je deze best in de koelkast. 
NUTTY GRANOLA

NUTTY GRANOLA

LEMON CHEESECAKE

LEMON CHEESECAKE